DIVINE FEMININE DAY RETREAT

Välkommen till detta härliga dagsretreat 


Känner du också att du längtar efter mer härlig energi och flow i ditt liv? Och vill komma djupare i din personliga och spirituella resa?
Många av oss är idag fast i prestation, krav och stress. Att nästan ha tappat kontakten med sig själv, sin sanna essens och sin kraft.

Vi har också varit där!
Med våra bakgrunder som ingenjör och jurist har vägen varit lång men vi har äntligen hittat hem. Hem till glädjen, lekfullheten, njutningen och flowet. Till den feminina energin.

Och det här vill vi nu dela med er!

Vi vill bjuda in till en djupt transformerande halvdag där vi arbetar med att stärka och aktivera den feminina energin. Den som öppnar upp och skapar mer flow och glädje i livet.


Vi ser så mycket fram emot att välkomna dig, precis så som du är!


Kärlek,

Pernilla och Mikaela

Inkluderar:
Meditation - Shakti Yoga - Örtté och frukt - Shaking/frigörande dans -
 KAP Kundalini Activation Process - Soundhealing - Systercirkel 


Investering:
950 kr


Tillfällen 2023:

21 Januari kl. 13-17 - Norrköping, Yoga Andrum

18 Februari kl. 14-18 - Stockholm, AYÄM Studio

18 Mars kl. 13-17 - Västerås, Utopia Yoga Studios

15 April kl. 13-17 - Bollebygd, Yoga i Timmerstugan

16 April kl. 10-14 - Göteborg, Pilates Complete

20 Maj kl. 14-18 - Stockholm, AYÄM Studio

17 Juni kl. 13-17 - Norrtälje, MOON

9 September kl. 10-14 - Norrtälje, MOON


Tillfällen 2024:

18 Februari - Norrköping, Yoga Andrum


Fler platser kommer att uppdateras löpande.


Begränsat antal platser, varierar beroende på lokal.
Säkra din plats genom att boka nu:

DINA SPACEHOLDERS


Det här dagsretreatet leds av Pernilla Ahlberg (KAP-facilitator) och Mikaela Baggström (Yogalärare, mm). Vi brinner båda för att guida kvinnor att stå i sin kraft, våga lita på sin intuition, säga sin sanning och att hitta en balans i livet där den feminina energin bidrar till mer flow och harmoni. Vår ambition är att skapa och hålla ett tryggt space för andra där alla känslor och uttryck är lika välkomna och där du känner dig fri att vara precis den du är.


PERNILLA

Pernilla är certifierad KAP-facilitator, tränad av grundaren Venant Wong i Costa Rica. Hon brinner för att skapa ett space där du får landa i ditt mest naturliga tillstånd och där du kan se att du har allt det du söker inom dig. Pernilla är också utbildad yogalärare (Vinyasa och barnyoga) och reiki healer.
Läs mer om Pernilla här.

MIKAELA 

Mikaela är utbildad yogalärare inom hatha-, yin- och gravidyoga samt yoga nidra-instruktör. De senaste åren har hon jobbat mycket med den feminina energin och älskar att inspirera andra till mer flow och mjukhet i livet. Hon är även massageterapeut och jobbar även med intuitiv healing.
Läs mer om Mikaela här.

VAD INGÅR I DETTA MINIRETREAT?


Under dessa fyra timmar kommer vi att arbeta med den feminina energins essens i allt vi gör. Det innebär flödande, välkomnande, helande, tillåtande och mjuka rörelser som tar oss hem till oss själva. Du behöver ingen tidigare erfarenhet för att delta i dessa klasser. Vi firar livet, både det fina och även våra skuggsidor. 


Vi kommer att låta intuitionen leda oss genom meditation, flödande lugn yoga, shaking och dans, KAP, soundhealing och avsluta i systercirkel. Du kommer att komma ner i varv, stärka din kontakt med kroppen, släppa känslor som behöver komma ut, lösa upp blockeringar i kroppen, aktivera din livsenergi och slutligen mötas i cirkel med andra kvinnor för att dela och stärka varandra. Efteråt kommer du känna dig stärkt att stå i din kraft, ha en tydligare intuition kring vad som är rätt för dig och mer flow och kreativitet i ditt liv då din feminina energi aktiverats.

LANDA I DIN FEMENINA ENERGI

Vi börjar med att landa tillsammans genom en guidad meditation.
Genom andning och grundande övning hittar vi in i kroppen och connectar med moder jord.


Vi connectar även med varandra genom en incechning.

SHAKTIYOGA 

En mjuk och flowig klass där vi på ett lekfullt sätt öppnar upp för den feminina energin. Med hjälp av andning, flöden och yogapositioner med mycket fokus på höfter och ryggrad ökar vi livsenergin i kroppen.


Yogan hålls av Mikaela och passar alla, även dig som inte brukar yoga.

SHAKING & FRIGÖRANDE DANS

Genom shaking skapar vi mer energi / mer livskraft i kroppen. Rörelserna släpper naturligt blockeringar i kroppen och när kroppen är mer öppen kan vår energi röra sig fritt i kroppen och vi kan avslappnat låta rörelserna övergå till mer frigörande dans. 


Frigörande dans är fria rörelser tillsammans med medveten närvaro. Kravlöst och glädjefyllt där du, din kropp, din lust och din energi styr.

KAP KUNDALINI ACTIVATION PROCESS

KAP är en inre resa där din livsenergi, och källan till din kreativa kraft, väcks och aktiveras. När energin aktiveras och börjar röra sig uppstår olika sensationer i kroppen såsom att fysiska och emotionella blockeringar frigörs. 


KAP är en djupt transformerande men också snäll process där du får så mycket som du är redo att öppna upp för. Det handlar om att släppa taget och "surrender". 


KAP-klassen hålls av Pernilla och du behöver ingen tidigare erfarenhet.

SOUNDHEALING

Njut av en stunds djup avslappning där du får bada i ljudvibrationer från kristallskålar och återställa och höja din naturliga vibration för mer harmoni och välbefinnande.


SYSTERCIRKEL

Vi avslutar med att samlas i en helig systercirkel, så som kvinnor har samlats i tusentals år för att stärka och supporta varandra. Ett space att bli hörd, sedd och hållen. Kanske vill du dela din upplevelse av dagen, kanske sätta en intuition eller sända tacksamhet till något.


Orakelkorten från "The Divine Feminine" ger var och en ett budskap att ta med sig från dagen. 

BOKA DIN PLATS

Känner du dig kallad att delta?
Kolla när vi kommer till en stad nära dig och boka din plats genom vårt bokningssystem Peach

Investering: 950 kr 


Avgiften är ej återbetalningsbar vid avbokning senare än 1 vecka innan eventet, men du kan överlåta platsen till någon annan.

Sagt om Pernilla

"Pernilla har en varm, kärleksfull och mjuk härlig feminin energi som gör att man med lätthet låter det som sker på ett inre plan även få komma upp på ytan och låta sig visas och vara precis så som det är. Det är skön att känna att det finns ett space där det är ok att uppleva och känna det man gör utan att hålla sig själv tillbaka. 


JAg rekommenderar varmt att gå på Pernillas KAP-klasser. Ni kommer att bli väl omhändertagna oavsett om det ni känner och upplever är superhärligt eller utmanande i er själva. Allt är ok."


Jenny Maria Eliza
Deltagare KAP-klass 2022

Sagt om Mikaela


"Så fin plats och fint sätt att mötas i grupp. Det är fritt och får vara sårbart, öppet och äkta.


En av de bästa delarna är att Mikaela går runt och vidrör dig för att du ska komma närmare din avkoppling men även för trygghet och tillit! 


Har ni inte varit hos Mikaela så gå. Tack"


Anna

Deltagare Yoga-klass 2022

Sagt om eventet


"Upplevelsen som Mikaela och Pernilla skapar är ingenting annat än magiskt. En dag fylld av harmoni och lugn men också enorm kraft och empowerment


Jag tar med mig nya insikter om energin som skapas när vi möts i grupp och hur mycket vi behöver varandra.


För mig var upplevelsen av KAP i grupp något som väckte mig till en ny dimension av mig själv och har redan förändrat så mycket i mitt liv"


Matilda

Deltagare Divine Feminine
Day-retreat Norrköping 2023

Sagt om Eventet


"Ett magiskt retreat jag fick vara del av. Jag längtade efter Sisterhood och tid bara för mig själv. Jag fick precis det och mer.


Atmosfären som skapades var så mjuk och allt var bara som en lång och djup cermoni.


Tack för att ni höll så fint space för oss alla.


Anna

Deltagare Divine Feminine
Day-retreat Norrköping 2023

Är du intresserad av att veta mer?

Om du har några frågor eller om du önskar att vi kommer till din stad eller studio så hör gärna av dig till oss.